Визначились всі чвертьфіналісти Кубка України

Учора, 28 жовтня, за результатами матчів у відповідь 1/8 фіналу у чвертьфіналі зіграють "Сталь", "Волинь", "Олександрія" та "Дніпро".

"Сталь" вибила з розіграшу "Гірник" з Кривого Рогу, а "Олександрія" – "Зірку". "Волинь" була сильнішою за "Миколаїв", забивши супернику в першому матчі два голи, а в другому – п’ять. А "Дніпро", вже з Романом Зозулею, після перемоги в першому матчі, обіграв "Олімпік" і вдруге - 3:2.

Жеребкування чвертьфіналу відбудеться завтра. Перші матчі розпочнуться 3 грудня, а матчі-відповіді заплановані вже після зимової перерви, 2 березня.

Нагадаємо, першими чвертьфіналістами Кубка України стали "Шахтар", "Динамо", "Зоря" та "Ворскла", які свої матчі у відповідь 1/8 фіналу зіграли у вівторок, 27 жовтня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень