Вийшов рейтинг кращих кіногероїв

Його очолив Індіана Джонс

Перший фільм про Індіану Джонса скоро відзначатиме 40-річчя, але пригоди героя актуальні, схоже, й досі: саме Індіана Джонс у виконанні Гаррісона Форда очолив рейтинг кращих кіногероїв усіх часів.

Видання Total Film опублікувало рейтинг кращих персонажів кіно всіх часів, складений на підставі голосування читачів. Лідирує в цьому рейтингу Гаррісон Форд, адже, крім Індіани Джонса, в трійці кращих виявився ще і Хан Соло, який здобув у голосуванні «бронзу». Варто відзначити, що 75-річний актор з роллю Індіани Джонса, як і з роллю Хана Соло, донині не попрощався: в 2020 році запланований вихід п'ятого фільму про Індіану з Гаррісоном в головній ролі, знімати кіно буде сам Стівен Спілберг.

Друге місце в рейтингу кращих персонажів кіно зайняв Бетмен, а його вічний ворог, Джокер, виявився на дев'ятому місці. Єдиними двома героїнями жіночої статі в рейтингу стали принцеса Лея у виконанні Керрі Фішер і Еллен Ріплі з «Чужих» у виконанні Сігурні Вівер.

П'яте місце учасники голосування відвели, що не дивно, Джеймсу Бонду, а замикають першу десятку Тревіс з «Таксиста» у виконанні Роберта де Ніро, Ганнібал Лектер у виконанні Ентоні Гопкінса і Гендальф з «Володаря перснів» у виконанні Іена МакКеллена.

 

Повністю ТОП-10 виглядає так:

1 - Індіана Джонс

2 - Бетмен

3 - Хан Соло

4 - Еллен Ріплі

5 - Джеймс Бонд

6 - Тревіс Бікл

7 - Ганнібал Лектер

8 - Гендальф

9 - Джокер

10 - принцеса Лея

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень