Вийшов рейтинг фільмів, які найчастіше передивляються

Результати голосування вийшли досить несподіваними

Сайт Ranker.com на підставі голосування інтернет-користувачів склав рейтинг фільмів, які глядачі переглядають найчастіше. Результати голосування вийшли досить несподіваними (а для когось, можливо, цілком логічними) - в ТОП-10 немає жодного фільму з усіх, що були зняті після 2010 року, а найсучасніший фільм в цьому рейтингу - «Темний лицар» Крістофера Нолана 2008 року.

Рейтинг фільмів, які переглядають найчастіше, очолює трилогія Роберта Земекіса «Назад у майбутнє» - дійсно культова сага, перша частина якої вийшла в далекому 1985 році.

«Срібло» в рейтингу дісталося ще одній трилогії - «Володар перснів» Пітера Джексона.

Замикає трійку лідерів класика Стівена Спілберга - «Парк Юрського періоду», що вийшов в 1993 році.

У ТОП-10 фільмів, які глядачі переглядають найчастіше, також увійшли «Зоряні війни» (йдеться про «старі» частини саги, а не про «нові»), «Форрест Гамп», культова комедія «Сам удома» і «Термінатор 2: Судний день». «Нове покоління» кінематографа представляє один-єдиний фільм - «Темний лицар», знятий Крістофером Ноланом у 2008 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень