Вийшов новий трек гурту «Бумбокс»

Пісня називається «Твій на всі 100%»

«Твiй на 100%» - другий сингл з майбутнього альбому гурту «Бумбокс». Першим cинглом із платівки «Таємний код» став дует з лос-анджелеською групою «The Gitas», їхня спільна пісня «Тримай мене» вийшла ще в червні цього року.

Трек «Твiй на 100%» записаний у Києві на студії «Бобіна». Андрій Хливнюк, фронтмен групи «Бумбокс», каже про цей сингл таке:

Це на сто відсотків реальна історія. Пісня, на яку надихнула мене зустріч з однією зі слухачок, яка просто мені вивалила свою історію, а я цю історію віддав вам. Ця пісня була написана швидко, за один переліт, може тому вона така драйвова.

 

До речі, нещодавно «Бумбокс» повернулися зі знаменитої французької студії «La Fabrique» і привезли дві пісні й величезну кількість відеоматеріалу, який став основою документального серіалу «Код Френч», прем'єра якого запланована на грудень 2018 року. Група продовжить роботу над альбомом «Таємний Код» у Києві та в Берліні на студії «Trixx», де в 2013 році «Бумбокс» записали пісню «Ти одна».

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень