«Випити півтора літра горілки і сісти за кермо», - Мерчук про алкорекордсменів у Рівному

Смертельна доза - це ще не «потолок»

У Рівному затримали чоловіка, який випив смертельну дозу алкоголю. Напередодні патрульні отримали виклик від охоронців Будинку побуту. Там невідомий чоловік намагався лягти спати та сварився з охороною.

Поліцейські виявили у його крові смертельну для людини кількість алкоголю – 4 цілих і 11 десятих проміле. Начальник Патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук каже, що це далеко не рекордна доза, яку виявляли інспектори:

Максимально велике, що я пригадую – це начебто було  6.1 чи щось подібне. Людина була неадекватна. Не за кермом був, а просто порушував громадський порядок, не міг сказати, де живе.

Один із дописів Сергія Мерчука.

Взагалі, витягували з-за керма з 4.5. Це зазвичай людина, яка вже довгий час вживає алкогольні напої. Ви просто так не зможете випити півтора літра горілки і сісти за кермо і їхати.

Були випадки, коли драгер взагалі не міг визначити ступінь сп’яніння, каже начальник патрульних. В такому випадку пристрій просто показував три стрілки догори.

Смертельна доза для «ненатренованої» людини починається від трьох проміле.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень