Випадковість? На Рівненщині прокурор просить службове житло у селі, голову якого звинувачує у суді за хабар

Питання про надання службового житла розглядали на засіданні сільського виконкому

Прокурор Андрій Войтюк (фото "Четвертої влади")

Про це у соцмережі Фейсбук поінформував громадський активіст Юрій Дюг:

Юрій Дюг Рубрика "БГГ)))"

 

Прокурор Рівненської обласної прокуратури Андрій Войтюк вже рік представляє державне звинувачення у справі сілького голови Зорі Михайла Олійника, якого підозрюють в отриманні хабара у 500 тисяч гривень.

 

 
...на виконкомі Зорянської сільської ради прокуратура клопотала про надання службового житла в Зорі прокурору.... Войтюку А. М.

(с) "І вони сміялись, сміялись, сміялись..."

Питання щодо імені, прізвища працівника прокуратури, якому збирається надати житло Зорянський сільський виконком, задав на засіданні член виконкому Сергій Делідон. Про це він написав у Фейсбук:

 І дьоргнув мене нечистий за язика запитати прізвище прокурора, який отримає службове житло в Зорі, в "готелі". А ним виявився Войтюк А.М., який представляє державне обвинувачення у кримінальній справі щодо голови Зорянської с/р Олійника М.М. Цікавий поворот )

 

Нагадаємо, що сільського голову Зорі Михайла Олійника затримали торік у серпні з хабарем у півмільйона гривень на стоянці біля Рівненської облдержадміністрації.

Так затримували Михайла Олійника

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень