Винуватець ДТП у Бронинках втік від слідства закордон

Поліція готується до оголошення чоловіка у розшук

Йдеться про ДТП яка сталася 23 серпня у селі Бронники. Поліція ще на місці події встановила

що 23-річний уродженець Латвії, громадянин України, зареєстрований у Костопільському районі, керуючи автомобілем «Dodge», рухаючись зі сторони Рівного в напрямку Луцька, у селі Бронники виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ 2104» під керуванням 62-річного рівнянина.

Водія ВАЗівки госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної лікарні, де у нього діагностували політравму, перелом ребер, правобічний гемоторакс, закриту черепно-мозкову травму, закриті переломи обох ніг і забої.

Стан потерпілого медики оцінюють як тяжкий.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування.

До слова, у автомобілі «Dodge» перебував 24-річний пасажир. За попередньою інформацією громадянин Латвії, який у ДТП не постраждав і від надання медичної допомоги відмовився. Обох чоловіків поліцейські доставили у Центр психічного здоров’я населення для проходження освідчення, за результатами якого обоє чоловіків були тверезі. Проте у мед закладі 23-річному водію нібито стало зле, тож він повідомив правоохоронцям, що звертатиметься за допомогою в одну з лікарень.

У результаті проведених розшукових дій поліцейські з’ясували, що в жоден з медичних закладів Рівного чоловік не звертався і менш ніж за добу, 24 серпня, він перетнув кордон та покинув територію України.

Слідчі підготували матеріали про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину, перекваліфікованого на частину 2 статті 286 Кримінального кодексу України та скерували у прокуратуру Рівненського району для процесуального погодження. У разі позитивного вирішення питання, чоловіка, який скоїв ДТП та переховується від органів слідства, буде оголошено у розшук.

Наразі призначені необхідні експертизи, зокрема, на визначення технічного стану транспортного засобу та судово-медична, яка встановить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень після завершення потерпілим лікування.

Обидва транспортні засоби поліцейські помістили на штрафмайданчик Рівненського районного відділення поліції. Крім того, слідчі вилучили у чоловіка посвідчення водія та техпаспорт на автомобіль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень