Вилучення: тисячі патронів і десятки гранат на Рівненщині за місяць

Серед знайденого є й гранатомет

Поліцейські Рівненської області впродовж операції «Зброя та вибухівка» виявили та вилучили 20 одиниць вогнепальної, травматичної і саморобної зброї та 1656 боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Із 22 квітня по 22 травня на території держави триває практичний етап профілактичних заходів під назвою “Зброя та вибухівка”. За цей період часу поліцейські виявили 1573 набої, 42 гранати, 12 вибухових пристроїв, 750 грамів вибухових речовин тощо.

 

Підрозділи поліції в Рівненській області вилучили з незаконного обігу 8 обрізів, 7 пістолетів, два карабіни та гранатомет.

Правоохоронці нагадують, що відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень