Кількість скарг рівнян на неприбуття медиків до хворих з температурою росте: соцмережі

Мешканці Рівного та Острога розповідають про відмову у виклику медиків до хворих з високою температурою

Повідомлення на цю тему викликала публікація Радіо Трек На Рівненщині до хворої грипом з температурою 39 градусів не прийшов на виклик лікар  Ось що писали рівняни:

Myroslava Ponomarenko Дуже часто таке буває... І це перед реформою та сімейними лікарями? То з ким заключати контракти? А якщо ти не на місці проживання, то тебе що, не лікують?

Антон МельниковАнтон Мельников Торік намагався викликати дільничного чергового дитячого лікаря для дитини з температурою під 40. Сказали, що вони не виїжджають.

Маша КлепкоМаша Клепко Здається, що діти - це найголовніше, що є в нашому житті, але лікарі чомусь забувають про важливість своєї роботи. Моя знайома викликала сьогодні швидку до малюка, в якого була температура 39,6 - росла і не збивалася. Виявилося, що в дитини хворе горло, від госпіталізації відмовилися, а мамі нахамили і обізвали "псіхованою мамашою". Добре, що все обійшлося. В таких ситуаціях, мені здається, всі мамочки переживають, особливо, коли надворі вирує грип і лікарі розказують про низку застережень.

Ірина Мамай Мала таку саму ситуацію зі своєю дитиною. Нахамили, зробили з мене дурну і нічим не допомогли.

Rio  ParadiseRio Paradise Я теж 30 числа викликала лікаря - то таке наслухалась в реєстратурі, ще потім лікар телефонувала висказувала! І ще в мене немає домофону - то типу відмовляються їхати, хоча 1 поверх

Lydmila KoliadaLydmila Koliada А в Рівному - навпаки, на виклик додому до пенсіонерів не приходять. У вівторок викликала лікаря додому, температура була 38,7. Але так і не дочекалась лікаря, напевно, до старших людей не поспішають..

Лілія ЛазоришинаЛілія Лазоришина Місто Острог. Дитина з температурою 40°. 3 дні збивала самотужки. Коли зрозуміла, що сама не впораюсь, викликала лікаря. Спочатку сказали, щоб я везла дитину до лікарні сама, а потім на виклик все-таки приїхали (після того, як я накричала)...Не повірите: приїхав студент... Я - на роботі, чоловік, який щойно повернувся з АТО, з дитиною лишився вдома, і він був в шоці. Студент був сам, без супроводу практикуючого лікаря-педіатра. Щось промямлив, написав чортзна-що і жодного антибіотика не призначив при червоному горлі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень