Видача паспортів у рівненському ЦНАПі має розпочатися з 1-го липня, а попередня реєстрація - ще раніше

«Щоб першого числа не стояло тисяча громадян»

Сектор прийому та видачі паспортів у рівненському ЦНАПі має запрацювати з першого липня. Працівники центру вже пройшли стажування у відділенні міграційної служби та готові до роботи.

Наразі у ЦНАПі лише облаштовують цей сектор, однак попередню реєстрацію планують відкрити вже 23-го червня. Про це на спеціальній комісії Рівнеради розповіла керівник центру надання адміністративних послуг Юлія Шигорєва:

Плануємо 23-го числа відкрити попередню реєстрацію, щоб першого липня в нас під ЦНАПом не стояло тисяча наших громадян. Сьогодні в секторі триває ремонт, встановлюються меблі, закупили обладнання.

Зазначимо, що вартість термінового закордонного паспорта становитиме, як і у відділенні міграційної служби – 810 гривень, не терміновий паспорт коштуватиме 557. У той же час пластиковий документ обійдеться рівнянам, які хочуть вдруге змінити паспорт, у 270 гривень.

Проблема, яка постала перед ЦНАПом, говорить Юлія Шигорєва – це нестача працівників. Сьогодні вона просила в депутатів про збільшення чисельності центру на 15 штатних одиниць, 9 з яких потрібно для роботи нового сектору. 

Детальніше про паспортні послуги в ЦНАПі ви можете прочитати тут. Відомо, що в центрі отримати документи буде значно дешевше, аніж в ДП "Документ": 

Рівненський ЦНАП проти ДП «Документ»: де закордонні паспорти видаватимуть дешевше і якісніше

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень