«Ви хлопці… Засранці!... Буде боляче», - Зеленський зайшов у чат до Дальнобійників (ВІДЕО)

Каже, що СБУ всіх їх переловить. Разом із Прокуратурою та Аваковим

Володимир Зеленський поспілкувався в чаті з далекобійниками, і це виглядало досить дивно. Швидше як спроба чергового піару на тлі неймовірних успіхів країни та нещодавно оприлюднених рейтингів, які показуютоь значне падіння довіри до президента.

Президент, тим часом, не сидить склавши руки.

Відео з Володимиром Зеленським несподівано з'явилося в Viber-групі для далекобійників «ГВК ваговий контроль». У цій групі водії діляться досвідом про те, як об'їхати ваговий контроль та пости.

 

Зеленський опублікував своє відео під одним з постів, аби розповісти, що в Україні, мовляв, зараз велику увагу приділяють будівництву доріг і він навіть не підозрював, що є така проблема – як зберегти дороги. Відео розмістив на своїй сторінці журналіст Сергій Гришин.


Натисніть плей для перегляду

Серед іншого в Зеленсьбкий каже:

«Є різні дороги, різні машини, різні водії. Їм все одно, вони живуть своїм життям і не замислюються про те, що держава витрачає на будівництво одного кілометра доріг близько одного мільйона доларів США. І тут ми вирішили побороти проблему з дорогами. Домовилися з СБУ, Прокуратурою, Державтоінспекцією… зробити пропускні пункти, щоб не було перевантаження.

 

Але… нічого не виходить.

 

Все одно не можемо зрозуміти, якось вони все це об'їжджають. То вони вночі перевантажені їдуть, то об'їжджають центральні дороги. І знайшов я – разом зі своїми хлопцями-  ми знашли  таку групу, називається вона «ГВК ваговий контроль».

 

Там 17 тисяч 864 людини, хочу сказати вам, хлопці, що 864 – це я. Підключився я до цієї групи та подивився, як далекобійники, які везуть там перевантаження, і вони один одному кажуть: «По Коблево їдемо, там вільно, там тільки поліцейські. На Умань не їдемо, там вже все серйозно, заборонено».

 

Чесно кажучи, розвеселили ви мене, розвеселили всіх. Хотів би я вам сказати, хлопці, що ви – засранці. Ми хочемо щось хороше зробити для країни, а ви якось допомагати не можете, ну хоча б не заважайте.

 

 Все одно всі чати ми знайдемо і буде боляче», - звернувся президент до водіїв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень