Вуличні бариста у Рівному працюють неофіційно

Мобільні кав’ярні Рівного інспектувала комісія, аби з’ясувати, чи оформлені працівники і наскільки легальною є їх зарплата. Як повідомляє прес-служба Управління Держпраці у Рівненській області, перевірка показала, що не всі підприємці готові дотримуватися вимог трудового законодавства. Тож на нараду з представниками влади запросили 28 підприємців, які мають мобільні кав’ярні, продають на вулиці квас чи морозиво.  Їм роз’яснили вимоги законодавства та фінансову відповідальність за його порушення.

Прикметно, що у Рівному є підприємці, які навіть на таку сезонну роботу оформлюють своїх працівників легально. Тож для бізнесменів, які займаються вуличною торгівлею, встановили своєрідний дедлайн - до 1 вересня вони мусять офіційно оформити трудові відносини із найманими працівниками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень