Вуличку у центрі Рівного очистили від дерев: заради безпеки чи для парковки? (ФОТО)

Частину вулиці Пересопницької, яка веде до театру, «спустошили»

Понеділок, 23 жовтня, став днем «Ч» для багатьох рівнян. На превелике здивування у центрі міста за день зрізали, на перший погляд, здорові дерева. Кажуть – для нових паркомісць.

Зранку про це у соціальний мережі повідомив урбаніст Сергій Ковальчук.

Протягом дня ми намагались дізнатись про причини вирубки дерев на вулиці Пересопницькій в управлінні ЖКГ. Отримати коментарі – так і не вдалось.

Тим часом на офіційній сторінці спільноти «Сад історій у Рівному» зявилась така інформація: 

Нещодавно, наповнюючи нашу волонтерську мапу дерев Рівного, оцінювали стан і тих, що були зрізані цими днями на вул. Симона Петлюри та Пересопницькій. Ці дерева мали незначні пошкодження, дупла, одне було уражене омелою, тому присвоїли їм жовтий колір, тобто дерева, які потребують догляду.

Догляду, але не видалення!! Ці дерева ще б послужили рівнянами 5, а, може, й 10 чи більше років. Видаляти і замінювати їх вже, на наш погляд, не було потреби. Заважали паркуватися? Чому ці дерева, коли є багато інших, що потребують заміни зараз?

Нагадаємо, у п’ятницю комунальники зрізали дерева перед «Народним домом» на вулиці Симона Петлюри. Ця новина неприємно здивувала багатьох рівнян.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень