«Всцик@ються, навіть всир@ються», - водій маршрутки про рівненських пасажирів (ФОТО)

Важкі будні «маршрутника»

Фото Сергій Андріюк

У групі «Я паркуюсь, як муд@к – Рівне» висловлюють своє обурення і водії маршруток. Один із керманичів рівненського громадського транспорту сьогодні показав інший бік медалі стосунків «пасажир – водій».

Фото Сергій Андріюк

Чоловік сфотографував те, що лишилося після дня роботи, коли підмітав салон авта. На фото - порвані пасажирами сидіння, сміття, відламана коробка відкривання дверей. В тексті над фото - інші "пікантні" подробиці:

Можливо трохи не в тему, але шановне панство, ви гоните на маршрутників, то подивіться, що залишається від вас в кінці дня. Враховуючи те, що я за день ще підмітаю мінімум 2 рази, а ще буває, що розливають спиртне по салону разом з закускою, обригують, особливо літом.

Фото Сергій Андріюк

Буває, що всцик@ються, навіть всир@ються. Про те, що трощать салон я взагалі мовчу! Порвані та пописані «сидюшки» - це в порядку речей, а ще й треба щось зтрощити. То ви скажіть, про який нормальний транспорт може бути мова. Хтось скаже що це моя робота, відповім зразу, що – ні.

Фото Сергій Андріюк

Моя робота: возити людей, а не прибирати за свинями. Не хочу нікого образити, але подивіться на свою роботу!!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень