Конкурс на кращий ТУАЛЕТ оголосили в Україні (ВІДЕО)

Вже втретє (!)

В Україні вже третій рік поспіль проводять Всеукраїнський конкурс «Найкраща туалетна кімната BEST WC». Як зазначають самі організатори, це єдиний подібний конкурс серед громадських закладів на найкращу туалетну кімнату.

«BEST WC» - перша всеукраїнська система рейтингів оцінювання туалетних кімнат в громадських закладах України з можливістю залучення міжнародних незалежних еко-оцінювачів, мета якої стимулювати громадські заклади до підвищення рівня обслуговування відвідувачів та привернути увагу світової спільноти до сучасних послуг в українських закладах, - йдеться у повідомленні на офіційному сайті конкурсу.

Хто може взяти участь у конкурсі

Організатори конкурсу кажуть, що волонтером можна стати, якщо ти «знаєш, де знаходяться чисті та оригінальні вбиральні» і «готовий показати їх усім».

Для цього такі достойні уваги місця треба сфотографувати (не менше 5 ФОТО!) та зняти їх на відео, тривалістю до 1,5 хв.

Конкурс є соціальним проєктом. На нашу думку: громадські вбиральні – це показник цивілізаційного розвитку країни. Ми переконані, що конкурс допоможе встановити гідні стандарти для вбиралень в Україні, - наголошують організатори.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень