«Все одно не даєте»: у Рівненського тресту зеленого господарства не вистачає техніки

Проситимуть

Керівники комунальних підприємств Рівного відзвітувалися перед депутатами міської ради.

Зокрема, вони оголосили статистичні дані за останні три роки: фінансову звітність, прибутки, витрати, зарплати тощо.

Всього виступити мали керівники шести підприємств. Першою до трибуни вийшла керівниця тресту зеленого господарства Ірина Савчук. Найбільше жінка скаржилася на нестачу в тресті техніки:

У зв’язку зі збільшенням площі, яку обслуговує  Рівненський міський трест зеленого господарства, наше підприємство відчуває гостру необхідність ще техніки, яку ви (депутати, - ред.) все одно не даєте.

 

Ні на 17-й рік не виділено, ні на подальший я так бачу.

 

Я проситиму нову техніку.

 

Особливо нам необхідно для створення оцих газонів, аби на них була трава, а не спориш тощо.  

Також підприємству не вистачає екскаватора, тракторної техніки тощо, каже Ірина Савчук. Вона додала, що коли нещодавно негода повалила дерева у Рівному, з цим впоралися спільними зусиллями кілька установ. У тому числі й трест. 

У доповіді керівника «Міського управління парків культури  та відпочинку Рівного» Андрія Черепанова депутати зупинилися на питанні оновлення парку Шевченка.

Черепанов зазначив, що має програму розвитку парку до 2022-го року, де йдеться зокрема про оновлення атракціонів, створення танцювальних майданчиків, оновлення зеленої естради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень