Все вирішила секунда! Рівнянка Кроль втратила квиток до фіналу Євро-2022

Наталія Кроль стала лише сьомою у півфіналі

Наталія Кроль. Фото (с) Simon Hofmann | European Athletics via Getty Images
Наталія Кроль. Фото (с) Simon Hofmann | European Athletics via Getty Images

Рівненська легкоатлетка Наталія Кроль не зуміла пробитися до фіналу змагань з бігу на 800 метрів на чемпіонаті Європи, що цими днями проходить в рамках Мультиспортивного Євро в Мюнхені.

27-річна українка впевнено подолала кваліфікацію в четвер, 18 серпня.

 

Її результат - 2:00.89 хвилини - став найкращим у всіх чотирьох відбіркових забігах й оновив рекорд спортсменки з Рівного у сезоні 2022 року.

Для гарантованого виходу у фінал Євро-2022, де Кроль вела боротьбу за своє третє «золото» на рівні континентальних першостей, учасницям належало увійти до топ-3 одного з двох півфінальних стартів. Ще дві легкоатлетки проходили до фіналу за добором.

Та після перемоги у кваліфікації, у півфіналі Кроль стала лише сьомою, що позбавило її шансів на вихід до вирішального раунду змагань.

Переможниці півфіналу - олімпійській віцечемпіонці Кілі Ходжкінсон з Великої Британії - українка програла більше однієї секунди.

Результати півфіналу: 

1. Кілі Ходжкінсон (Велика Британія) - 2:00.67

...

7. Наталія Кроль (Україна) - 2:01.84

Нагадаємо, 27-річна українська легкоатлетка, яка спеціалізується на бігові на середні дистанції та представляє на змаганнях Рівненську область. Особистий рекорд Кроль на дистанції з бігу на 800 метрів - 1:58.60 хв. Його вона встановила у 2016 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень