Всадив ніж дружині у живіт: на Рівненщині сімейна сварка перетворилася на різанину (ФОТО)

Жінка вижила

Фото ілюстративне

Про інцидент, який стався у селі Балаховичі Володимирецького району, поліцейським повідомили медики.

З’ясувалося, що учора близько 11:15 між подружжям виник конфлікт з приводу ведення господарства.

58-річний п’яний чоловік накинувся з ножем на дружину, а після нанесення їй ножового поранення у живіт - втік. Поліцейські розшукали його на одній з вулиць села.

Потерпілу 57-річну жінку госпіталізували до Володимирецької районної лікарні. Медики діагностували у неї колото-різане проникаюче поранення живота. Її життю зараз нічого не загрожує.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень розпочали досудове розслідування. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину і нині вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу.

Відомо, що чоловіка вже судили за вчинення майнових злочинів, однак він відбував покарання з іспитовим строком. Також впродовж року він 11 разів притягувався до адмінвідповідальності.

ОНОВЛЕНО 04.06 В ході слідчих дій підозрюваний свою вину визнав повністю. За рішенням суду наступні 60 днів підозрюваний проведе під вартою.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень