Врятував поранених побратимів ціною свого життя: У Рівному попрощаються з 43-річним Героєм

Попрощаються з Героєм у понеділок, 12 лютого, о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному

У понеділок Рівненська громада віддасть останню шану  захиснику Валентину Данчуку, який захищав Україну із перших днів повномасштабного вторгнення. 

Валентин Данчук народився 20 вересня 1980 року у селищі Квасилів. Закінчив Квасилівську школу, Рівненський автотранспортний технікум, де здобув фах автомеханіка. Після закінчення пішов служити до Збройних сил України.

Після строкової служби Валентин працював за спеціальністю. Одружився, виховував з дружиною двох синів. 

У 2014 році Валентин - активний учасник Євромайдану у Києві. Коли ж у лютому 2022 року ворог прийшов на нашу землю, Валентин відразу добровольцем пішов до війська. З перших днів служив у бригаді територіальної оборони Рівного, перебував на чергуванні поблизу білоруського кордону. А у січні 2024 переведений на Донецький напрямок.

6 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання на Донеччині, врятувавши двох поранених побратимів, 43-річний сержант Валентин Данчук загинув від важких поранень.

Попрощаються із Героєм у понеділок, 12 лютого, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Об 11.00 відспівування у церкві Свято-Петропавлівської парафії с. Квасилів (вул. Рівненська). Поховають його на кладовищі у. Квасилові.

Щирі співчуття родині Героя і вічна пам'ять захиснику!

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень