Вперше за довгий період у Рівному пройдуть командні змагання зі спідвею

Найближчої неділі на Мототреці відбудеться товариський матч між командами України та Словаччини

Це будуть командні змагання,  подібні  в Рівному не проводилися вже досить давно.

В заїздах братимуть участь по 6 учасників від кожної команди, за які  виступатимуть також і легіонери, далі про них керівник ГО «Клуб вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня:

- У кожній з команд буде виступати по 1-2 легіонери. За спідвейний клуб «Жарновіце» поїде Станіслав Бужа – улюбленець рівненської публіки. Проте, він улюбленець не лише рівнян – він взагалі дуже популярний спортсмен в Європі. А за наш клуб, за нашу збірну поїде Павел Месенс.

Також цікавим є те, що головним суддею матчу стане ветеран спідвейного спорту Анатолій Жабчик, який більше 40 років тому прийшов в мотоіндустрію.

За словами організатора, гонка обіцяє не тільки бути цікавою, а й здивує всіх сюпризами.

Також Сергій Головня розповів, що окрім підготовки змагань, в них також готується до запуску спідвейний клуб для дітей. Нині в ньому вже є 10 учасників, і за 10-15 днів вони розпочнуть перші тренування. На балансі клубу нині вже навіть є три мотоцикли.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень