Вперше в історії шоу «Танці з зірками» перемогу здобули дві пари (ФОТО)

Такий фінал став абсолютно неочікуваним для всіх

 [media=207473]

Вперше в історії шоу перемогу в «Танцях з зірками 2020» здобули дві пари: Санта Дімопулос з Максом Леоновим та Юлія Саніна з Дмитром Жуком. 

Фіналістами "Танців з зірками 2020" були три пари: Надія Мейхер і Кирило Васюк, Санта Дімопулос і Максим Леонов, а також Юлія Саніна і Дмитро Жук. Першими з фіналу 14 випуску вибули Надія Мейхер та Кирило Васюк, отримавши заслужену "бронзу".


За перемогу змагались Юлія Саніна і Санта Дімопулос зі своїми партнерами, і згідно з глядацьким та суддівським голосуванням, перемогу отримала Санта разом з Максом Леоновим. Втім, Санта вирішила "поділити" кубок на двох та віддати свою перемогу Юлії Саніній і Дмитрові.

Тому вперше в історії шоу новий сезон "Танців з зірками" 2020 отримав дві пари переможців – Санту Дімопулос і Макса Леонова та Юлію Саніну і Дмитра Жука. 

Але солістка The Hardkiss у соціальних мережах каже про те, що зайняла достойне друге місце і приймає його.

Величезне дякую всім, хто за нас голосував! Ви неймовірні! І ваша підтримка найцінніша. Шоу завершилось! Достойне друге місце, ми приймаємо його з честю, – написала в дописі Саніна.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень