Вперше в історії до «Книги рекордів України» потрапив ексміністр (ФОТО)

Редакційна рада Національного проєкту «Книга рекордів України» присвоїла колишньому міністру оборони України Степану Полтораку статус «Рекордсмена України»

Фото ілюстративне

Як зазначається на сайті «Книги рекордів України»,

Новий рекорд України зафіксовано у категорії «Досягнення: Міністр України, який найбільше зробив для вшанування пам’яті загиблих захисників України». До слова, Степан Полторак – перший міністр України, який отримав таку відзнаку.

Вручення диплома Книги рекордів України відбулось 18 грудня 2020 року під час богослужіння у Трапезній церкві Софії Київської, присвяченого Дню Святого Миколая.

На врученні були присутні батьки і діти загиблих Героїв України.

Як ідеться у повідомленні:

З ініціативи колишнього міністра створено меморіальний комплекс «Зала пам’яті», яка розташована на території Міністерства оборони України.

Також Степан Полторак розробив окрему іменну Подяку від Міністра оборони України: «За жертовність, безмежну батьківську стійкість, достойне виховання сина, який став гордістю нації, поклав життя заради захисту незалежної України». 

Степан Полторак - міністр оборони (2014 - 2019)

 У 2019 році було зафіксовано вручення відомчих відзнак «Знак пошани» від Міністерства оборони та іменної «Подяки» Міністра оборони України 388 батькам загиблих захисників України.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень