Вперше за останні десятиліття: у Рівному є ВІЛЬНІ МІСЦЯ  у садочках

Навчальний рік заклади розпочнуть в очному форматі

Чи не вперше за останні десятиліття у дитячих садочках Рівного є вільні місця для дітей. Таких місць 150, навіть попри те, що у дошкільні заклади міста зарахували 440 дітей внутрішніх переселенців.

Цього року у черзі перебували 2400 дітей, майже пів тисячі з них не з’явилися, а ще понад 200 сімей вирішили залишитися у черзі на наступний рік, - каже начальник міського управління освіти Богдан Турович.

Чергу на зарахування на навчання має кожен дошкільний заклад. Одні заклади укомплектовані повністю, і ще мають чергу охочих до зарахування. Інші прийняли всіх охочих, але при цьому ще мають місця. Тож батькам які перебувають у черзі можуть телефонувати та пропонування місце у дошкільному закладі вже цього року.

Загалом дошкільні заклади міста цього року відвідуватиме майже 9900 малюків. Усі дошкільні заклади розпочинають роботу в очному форматі. У дистанції працюватиме тимчасово «Пагінець», де тривають роботи з утеплення фасаду.

До слова підготували до 1 вересня й укриття у дитячих садочках. Вони можуть вмістити 9318 дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень