Впав на рушницю, а вона вистрелила: подробиці стрілянини у поліському лісі

Схоже на збіг невдалих обставин?

Вчора, 2 лютого, правоохоронцям  надійшло повідомлення від 25-річного жителя села Половлі Вараського району, що односелець стріляв у його віз.  

Слідчі встановили, що о 07:30 у лісовому масиві урочища «Мезлози» 50-річний місцевий житель виявив двох односельців, які возом перевозили зрубану сосну. Чоловік стверджує, що після зробленого ним зауваження щодо законності походження деревини, між ним та молодиками, 31-річним і 25-річним жителями села Половлі, виник конфлікт.

Спочатку його ображали словесно, а потім штовхнули.

В цей час 50-річний чоловік не втримався на ногах, впав на землю та випадково здійснив один неприцільний постріл з рушниці, яку тримав у руках.

На щастя, ніхто не постраждав — куля влучила у колесо підводи.

Під час огляду місця подія у лісовому масиві правоохоронці виявили віз, навантажений сімома сосновими колодами.

Відповідного дозволу та документів на деревину у чоловіків не було.

За місцем проживання 50-річного жителя села Половлі слідчі вилучили рушницю, яку скеровуватимуть на експертизу. Правоохоронцям чоловік пояснив, що зброю придбав нещодавно, тож зареєструвати її ще не встиг.

Усі обставини події встановлюють слідчі Вараського районного відділу у рамках кримінального провадження, відкритого  за фактом хуліганства.  

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень