Воюють бізнесмени - страждають люди. У Рівному продовжується боротьба за приміщення в центрі міста (ВІДЕО)

Були постраждалі, кров та бите скло

У Рівному продовжують воювати за офісне приміщення, що розташоване в центрі міста на вулиці 16 липня, 10. Фірма-управитель «Рівнеагробуд» відсудила будівлю рік тому в підприємця Андрія Федорчука, який отримав її у власність у 2014 році. Тоді колишній керівник «Рівнеагробуду» Сергій Новосад виступив поручителем під час дачі позики у розмірі 7 мільйонів гривень Віталію Козачку від того ж таки Андрія Федорчука.

Як наслідок – Козачок не повернув гроші і Федорчук забрав будинок, як компенсацію. Проте, вже торік «Рівнеагробуд» знову повернуло приміщення через суд, адже, як говорять представники фірми – під час керівництва Федорчука в офісних приміщеннях нібито ходили невідомі особи, які називали себе орендарями та займали приміщення.

Також, після того, як суд повернув «Рівнеагробуду» будинок, колишній власник продовжував навідуватись до орендарів та вимагати гроші. Тиждень тому фірма вирішила переукласти договори оренди, щоб орендарі платили гроші, кому потрібно.

Тоді ж виник конфлікт, нібито Андрій Федорчук зі своїми «товаришами» приїхав, щоб завадити переукладанню договорів. Однак частина підприємців стверджують, що ніякого Федорчука вони там не бачили.

Про це ми писали тут: У центрі Рівного в офісному приміщенні побили вікна. Є потерпілі (ФОТО)

Натомість, у вівторок зранку, 21 березня, охорона «Рівнеагробуду» заблокувала вхід і нікого не пускала всередину. Тому орендарі самі вибили двері, розповідає підприємець Олександр Гребенюк. Чоловік не був присутній на штурмі приміщення, проте йому все розповіли колеги:

Це почали саме орендарі. Вони (охорона «Рівнеагробуду») нікого у вівторок не пускали. Штурм почали нібито сервісники, у яких повно дзвінків і чекають клієнти. Я стою на такій позицію: мені потрібен пакет документів і остаточне рішення відповідних органів, що він законний.

Наразі договори оренди вже підписали близько 20 чоловік. Проте частина не хочуть підписувати папери, адже не впевнені в законності дій представника "Рівнеагробуду". Бояться, що через декілька місяців знову доведеться підписувати договори оренди з черговим новим власником.

На вимоги зустрітися з чинним керівником асоціації сільського будівництва Роман Кричфалушієм, представники говорили, що той на операції. Нагадаємо, що під час "штурму" будівлі керівника «Рівнеагробуду» поранило розбитим склом. Побачитись вдалося лише сьогодні на прес-конференції в комплексі «МANHATTAN».

 

Далі частина орендарів просто шукатиме нові приміщення, зокрема і Олександр Гребенюк. Орендарі додають, що представники «Рівнеагробуду» грубіянять. Юрист Оксана Овдійчук вибачилася за це перед орендарями.

Говорить, що компанія намагається владнати конфлікт якомога спокійніше. Також «Рівнеагробуд» простить захисту в ЗМІ та поліції, адже під скандальною будівлею нібито досі чатують люди спортивної статури.  Від них асоціація сільського будівництва «Рівнеагробуд» не може себе захистити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень