«Воно» збирається на «Оскар»

Студія Warner Bros. висуне фільм жахів на здобуття найпрестижнішої кінопремії

Традиційно Кіноакадемія США фільми жахів не шанує, але Warner Bros. та її хоррор «Воно» цю традицію мають намір змінити вже наступного року. Фільм жахів, що зібрав у світовому прокаті рекордні для жанру 677 мільйонів доларів, приєднається до обраних картин Warner Bros., які студія збирається просувати на «Оскар-2018».

Поки незрозуміло, чи розраховує Warner Bros. отримати для «Воно» номінацію на «Кращий фільм» або ж обмежиться куди більш скромними категоріями. Разом з «Воно» Warner Bros. просуває на «Оскар» ще три картини - «Диво-жінка», «Дюнкерк» і «Той, що біжить по лезу 2049».

Номінантів на «Оскар», нагадаємо, оголосять 23 січня 2018 року, сама ж церемонія вручення нагород на цей раз через зимову Олімпіаду відбудеться лише 4 березня, а не, як зазвичай, в лютому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень