«Вона викликає у працівників недовіру та жах», - анонім «облив брудом» директора Тучинської школи-інтернату

Працівники школи обурені

Директора Тучинської школи-інтернату для дітей із затримкою психічного розвитку звинуватили у корупції, кумівстві та недбалому ставленні до роботи.

Про це Радіо Трек повідомив анонім, який нібито працює в школі. Невідомі надіслали нам листа, у якому йшлося, що директор школи-інтернату Тамара Мичак 

викликає в працівників недовіру та жах. 

 

Так, керівник навчального закладу набрала на роботу своїх синів, невістку та інших родичів, які не несуть  покарання за свої вчинки, – йшлося в листі.

Зокрема, син Тамари Мичак працює сторожем і за його чергування торік на території закладу хтось із дітей підпалив підсобне приміщення, але чоловікові нічого за це не було. Натомість покарали вихователя, який не вгледів за дитиною.

Також повідомлялось і про частину колективу, яка підтримує директора, аби не вилетіти з роботи. Анонім наголошує, що вони погано дивляться за дітьми. Як наслідок, тих часто б'ють ровесники. 

Факти, що вказали в листі, вирішив перевірити керівник управління освіти Рівненської області Григорій Таргонський, запросивши журналістів незалежними свідками.

Тож напередодні він приїхав до Тучинської школи-інтернату, аби поспілкуватися з персоналом, але не в присутності директора.

Зустріч пройшла в актовому залі, де зібралися майже всі працівники спеціалізованого навчального закладу. Вони та Григорій Таргонський зійшлися в поглядах, що нічого поганого про Тамару Мичак не чули. Більше того, вихователі та вчителі школи-інтернату переконували, що цінують свого керівника й обурені анонімним листом.

Усі звинувачення працівники школи вважають наклепом, говорить вихователь із 30-річним стажем Раїса Шкрибей:

 

Не можу цього уявити. З медпрацівників цього точно ніхто не писав. Мені дуже соромно за цю людину, адже вона таким чином облила брудом усіх, хто тут працює.

А ось начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський зазначив, що коли три роки тому нинішнього керівника Тучинської школи-інтернату поновлювали за контрактом, він чув лише схвальні відгуки від колективу.  

Анонім порадив зайти в їдальню на перерві, аби ми "все побачили". Ми побачили - чисто

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень