Волошка, айстри чи, може, пролісок? Яка квітка відповідає вашому імені

Це ваш талісман, який даватиме силу та енергію для втілення мрій

Кажуть, кожному імені відповідає певна квітка. Яка саме належить вашому - розповідаємо у цій статті. Якщо раптом ви не знайдете себе у цьому списку, сумувати не варто - просто у вас дуже рідкісне ім’я

Засушена квітка, яка відповідає вашому імені, є найкращим талісманом та оберегом.

Отже, маємо 26 імен і стільки ж квіток-талісманів.

Квітка імені Аліна – Лілія

Аліни такі ж ніжні і милі, які ці квіти. Сама лілія є символом чистоти та невинності, скромності й праведності. У християнстві її часто пов’язують з божественним началом. Ці дівчата комунікабельні і щирі, хоча ніколи не відкриваються до кінця іншим. Вони люблять щиро посміятися і заряджають позитивом не лише себе, а й оточення.

Квітка імені Алла – Азалія

Це яскраві великі квіти, які приховують в собі отруту. Алли – небезпечні жінки, хоча з вигляду можуть здатися закритими та холодними. Зазвичай, вони володіють яскравою зовнішністю і приваблюють багатьох чоловіків. Обожнюють успіх, тому швидко добиваються неймовірних результатів у кар’єрі.

Квітка імені Анастасія – Орхідея

Ця квітка є вибором справжніх аристократів, які обожнюють вишуканість та витонченість. Анастасії часто мають незвичну, але дуже привабливу зовнішність. Якщо вони обирають правильні рішення та оточують себе правильними людьми, то будуть надзвичайно щасливими та успішними. Їм притаманний гострий розум й хороша інтуїція. Таку жінку не лякають труднощі чи негаразди, адже вона витривала і горда.

Квітка імені Анна – Братки

Саме ці ніжні оксамитові квіти символізують цих жінок. Вони оптимістичні та життєрадісні, а ще неймовірно легкі у спілкуванні. Іноді аж надто задумливі та сумні, адже часто задумуються про вищі матерії. Ці жінки лагідні та ніжні, хоча інколи використовують це для маніпулювання іншими.

Квітка імені Антоніна – Едельвейс

Ця квітка – рідкісна і росте вона на абсолютно голих скелях. Характер Антоніни відрізняється такою ж надзвичайною силою і незалежністю. Власниця цього імені завжди і в усьому керується тверезим розрахунком, а значить, її важко збити з обраного шляху. У своє життя пускає лише перевірених людей, яким довіряє на всі 100%.

Квітка імені Валерія – Дзвіночок

Жінки з цим іменем – товариські та життєрадісні. У них зазвичай дзвінкий голосок, а на обличчі завжди усмішка. Оточенню може здатися, що Валерія не вміє сумувати, але насправді навіть таку оптимістичну людину може щось турбувати. Щоправда, Валерія про це ніколи вам не розповість.

Квітка імені Варвара – Нарцис

Всім відома легенда про самозакоханого гордія нарциса, і саме ця квітка належить імені Варвара. У перекладі звучить як «чужинка». Характер Варі складно назвати слабким: ця жінка проявляє свої лідерські риси ще з раннього дитинства. А ще вона справжня маніпуляторка, яка вміє отримувати від оточення те, що забажає.

Квітка імені Вероніка – Вероніка

Це маленькі та невибагливі квіти, стійкі до зовнішніх негараздів. Вероніка – це жінка, яка любить все світле і незвідане, її приваблюють пригоди та нові світи. Імпульсивна та емоційна, хоча намагається контролювати свої почуття. Втім, є те, що заважає їй досягати бажаних результатів – вона занадто легко кидає справу на півдорозі…

Квітка імені Вікторія – Мімоза

Такі маленькі м’якенькі квіточки є справжнім талісманом для Вікторій. Ці дівчата дуже різносторонні: товариські, дотепні, веселі й навіжені, а ще вони завжди приховують справжні почуття. Вікторія – справжня переможниця. Вона завжди досягає бажаного. Власниця цього імені – впевнена у собі жінка, яка завжди налаштована на успіх. Саме її оптимізм оберігає її ж від різних негараздів.

Квітка імені Галина – запашний горошок

Прекрасним запахом, різноманіттям забарвлень, перламутровим кольором – усім цим приваблює запашний горошок. Так і душа Галини – світла й прозора. Вона в усьому любить ясність, прискіплива і не виносить брехні. Як і крихкий горошок, Галина здається беззахисною. Однак вона вміє постояти за себе. Своєю харизмою Галя заворожує чоловіків, але більш прискіпливої жінки не знайти.

Квітка імені Діана – Примула

Ця квітка своєю будовою нагадує в’язку ключів і однією з перших знаменує прихід весни. Діана – таємнича й загадкова жінка з привабливою зовнішністю – дуже схожа до цієї квітки. Вона легко вступає в контакт і з усіма знаходить спільну мову. Чоловіків Діана притягує до себе своєю природністю і натуральністю. Вона не фліртує і не позує – це зайве. Діана прекрасно знає собі ціну. Завоювати її серце досить непросто.

Квітка імені Катерина – Лотос

Це божественна білосніжна квітка, яка часто згадується у різних міфах та легендах. З грецької мови перекладається як «вічно чиста». Лотос символізується з чистотою, величність та щирістю. Так само і Катерина – жінка справді прекрасна і свіжа, як лотос. Вона прямолінійна і непохитна. Часто в цих дівчат добре розвинена інтуїція.

Квітка імені Олена – Жовтець

Ця квітка справляє враження невинної, однак містить отруту. Олена життєрадісна жінка, яка часто привертає увагу інших. Іноді вона вдає дружбу, хоча й не відчуває ніяких щирих почуттів до людини. Вона любить виконувати безліч справ в один момент, через що їй постійно бракує сил та енергії.

Квітка імені Ірина – Камелія

Камелія позбавлена запаху, але це лише додає їй особливої таємничості. Квітку цю неможливо порівняти з чим-небудь. Так само і ця жінка завжди має яскраво виражену індивідуальність, і, мабуть, важко навіть знайти двох схожих Ірин. Це жінка рішуча, сильна і непохитна. Ірину важко вивести з рівноваги, адже її ім’я має дуже сильну енергетику.

Квітка ім’я Христина – Жасмин

Христина – жінка життєлюбна і впевнена в собі, завжди весела і цінує дружбу. Вона постійно в центрі уваги і, треба визнати, увагу до себе вона привертати вміє, як ніхто. Надзвичайно чарівна, жива та енергійна. Через це їй часто заздрять інші.

Квітка імені Ксенія (Оксана) – Безсмертник

Елегантний безсмертник є талісманом Оксани. Вона така ж витончена і чарівна. Ця дівчина товариська та володіє хорошим смаком. Вона не прагне бути в центрі уваги, але своєю загадковістю приваблює інших. Любить бути в курсі всіх подій. Ця жінка вірна своїм обранцям, а ще дуже чуйна та ніжна.

Квітка імені Людмила – Хризантема

Найчастіше Людмила – жінка рідкісної краси, яка любить мистецтво і часто відчуває глибокий сенс у простих речах. Має прекрасну інтуїцію та вміє завойовувати прихильність інших. Цілеспрямована та енергійна, однак, на жаль, готова жертвувати власними інтересами заради сім’ї. Часто це забирає в неї аж надто багато сил...

Квітка імені Марія – Волошка

Проста квітка, але надзвичайно витривала. Вона привертає погляд своєю небесною блакиттю. Саме це ім’я володіє потужною енергетикою, яка захищає власницю від нещасть і проблем. Це дуже сильне ім’я, тому ворогам важко порушити внутрішній баланс Марії. Ця дівчина вірна іншим і ніколи не зраджує, а ще вона зовсім не мстива.

Квітка імені Надія – Календула

Надія – невиправна оптимістка. І які б неприємні сюрпризи не підносило їй життя, вона не втрачає віри в людей. Талановита і чарівна Надія при цьому дуже скромна і нерішуча. Через це вона не може використовувати весь свій потенціал. Вона подобається багатьом чоловікам, в міру любить пофліртувати, але завжди націлена на довгострокові стосунки.

Квітка імені Наталя – Айстри

Наталії – горді жінки, які знають собі ціну. Вони приязні та комунікабельні, але завжди дають відсіч усім своїм кривдникам. Вони добре розбираються в людях і знають, кого можна пускати у власне життя. Не люблять одноманітності і завжди привносять у життя оточення яскраві барви.

Квітка імені Олександра – Троянда

Квіткою імені Олександра по праву вважається троянда. Ці жінки наділені тими якостями, які цінує більшість людей. А ще ці жінки пристрасні та яскраві, хоча іноді можуть проявляти жорстокість. Таке поєднання просто зводить чоловіків із розуму.

Квітка імені Ольга – Пролісок

Загадкові квіти проліски символізують мрійливих Ольг, сутність яких важко зрозуміти. Вони мають багату уяву та дуже романтичні, тож не одразу відкриваються для інших. Слабкість – їх звична маска, за допомогою якої легко зачаровувати людей.

Квітка імені Світлана – Гвоздика

Світлани схожі на гвоздику вони надійні та методичні, а ще вміють в одну мить здивувати. Мають невичерпну енергію, яка заряджає їх на небачені успіхи. Вони життєрадісні та жіночні, через що приваблюють чоловіків.

Квітка імені Софія – Бузок

Квітка бузку дісталася прекрасному імені – Софія. Це дивовижна жінка. М’яка, добра, витончена і жіночна, вона, як правило, загальна улюблениця. Вона акуратна в усьому, старанна і цілеспрямована. Зазвичай Софія багато чого домагається в житті. Від шанувальників у неї просто немає відбою.

Квітка імені Тетяна – Конюшина

Тетяна – скоромна та делікатна жінка, яка вражає своїми знаннями. Вона допитлива і цікава й завжди прагне дізнатися щось нове. А ще ця жінка сумлінно виконує будь-які завдання, вона відповідальна та щира. Подібно скромній конюшині, заховавшись серед трав, Тетяна не викликає загального захоплення, утім, коли вона відкривається – перетворюється на справжній скарб.

Квітка імені Юлія – Соняшник

Юлія – найбільш сонячне з усіх імен. Вона дуже емоційна та активна, має вибуховий характер, а вимушена бездіяльність викликає у неї тугу. У Юлії зазвичай багато подруг і друзів, адже з нею нікому нудьгувати не доводиться. Але й ворогів у неї вистачає.

Читайте також: 

 

Як правильно називаються квіти українською (ФОТО)

 

Яка ви квітка за місяцем народження

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень