Волонтери у Рівному: особливим дітям - особливі умови

ВІдвідування басейну та масаж - безкоштовні

У Рівному діти, які мають проблеми з опорно-руховим безкоштовно займаються у басейні.

Така можливість з’явилась у маленьких пацієнтів завдяки програми волонтерського центру Міжнародного економіко-гуманітарного університету.

Нещодавно діти плавали з баскетболістами. А тепер маленькі плавці змогли відчути підтримку поліцейських, які були їхніми партнерами у плаванні.

Про відвідувачів таких процедур і їхні враження розкаже координатор волонтерського центру Міжнародного економіко-гуманітарного університету (МЕГУ) Микола Співак:

У нас вже є постійні користувачі програми. На минулому тижні були сильні морози і їх це не злякало. Приходять стабільно. Дітям це подобається, це для них і радість, і спілкування, і приємні емоції. Однозначно лише плюси від цієї програми.

Микола Співак також додав, що кількість дітей, які мають проблеми зі здоров’ям і хочуть відвідувати басейн та масажні процедури щодня зростає.

Тож можливо програму розширять і занять буде більше, а відповідно – і відвідувачів.

До слова, така співпраця між студентами-реабілітологами та дітьми з вадами центральної нервової системи та опорно рухового апарату є плідною, адже студенти набувають досвід, а діти – покращують своє самопочуття.  

За детальною інформацією можна звертатись за тел. 093 747 28 28.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень