Волонтери Рівного допомагають прифронтовій Луганщині (ФОТО)

На Луганщині у прифронтових селищах продовжує перебувати група волонтерів з Рівненщини.

Про це повідомляє прес-офіцер ОТУ «Луганськ» Дмитро Горбунов.

Зокрема на Схід України прибули активісти кількох громадських організацій, православний священнослужитель отець Віктор Земляний та заступник голови Рівненської районної державної адміністрації Микола Сальчук. Супроводжують гостей офіцери групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

Зазначається, що Гірській обласній спеціалізованій школі-інтернаті для дітей із особливими потребами волонтери та військовослужбовці передали дитячі речі, каструлі, посуд та засоби індивідуальної гігієни. А для вихованців Кримської загальноосвітньої середньої школи, окрім гуманітарної допомоги, гості передали холодильник, телевізори та іншу побутову техніку.

Протягом наступних днів волонтерський «десант» побуває у Попасній, Новотошківці, Старобільську та в інших місцях Луганщини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень