Волонтера без руки та ноги застрелили російські окупанти просто в інвалідному візку на Луганщині (ФОТО)

Таке можуть зробити люди?

Російські окупанти вбили відомого волонтера з інвалідністю на Луганщині. Олександр Кононов раніше був звільнений з полону у ЛНР.

Як повідомляють у соцмережах його друзі та журналісти, які спілкувалися з Олександром, чоловіка застрелили у його будинку прямо в інвалідному візку.

- Сані більше нема. Пережити окупацію, полон, нове вторгнення і бути застреленим у власному будинку прямо у візку. Живці.

 

Спи, брате. Ти дуже крутий. Ти справжній українець Донбасу. Мордор маст дай, – написав журналіст Руслан Горовий.

Олександр Кононов, який внаслідок нещасного випадку втратив руку і ногу, від початку російсько-української війни в 2014 році допомагав українським добровольцям: своїм автомобілем возив їм харчі, а часом і доставляв бійців на позиції.

Разом із дружиною потрапив до рук «ополчєнців», 98 днів провів у полоні. Після визволення заснував власний бізнес – «Сири Санича», яким займався спочатку на Житомирщині, потім на Черкащині.

 

Згодом повернувся на рідну Луганщину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень