Вогонь і смерть на трасі Київ-Чоп. Що знають поліцейські? (ФОТО/ВІДЕО)

Вони встановили обставини аварії

Учора на трасі Київ – Чоп загорівся автовоз «DAF», який віз позашляховики «Хьондай». Аварія сколихнула мережу, рівнян та спецслужби. Зокрема, наслідки ДТП намагалися ліквідувати 18 рятувальників.

Згодом стало відомо, що є загиблий – мешканець Кропивницького, який керував іншим автовозом та в’їхав у «DAF». Сьогодні поліцейські Рівненщини надіслали нам деталі трагічної аварії.

Так, обидва автовози «DAF» везли позашляховики «Хьондай» з Чехії. Вже біля Рівного у селі Біла Криниця 29-річний водій з Кропивницького з необережності в’їхав у інший автовоз.

За його кермом сидів 34-річний мешканець Запоріжжя. Його авто внаслідок зіткнення почало палати, проте водію вдалося вибратися з кабіни неушкодженим.

Натомість винуватець аварії – кропивничанин – загинув від отриманих травм. Його тіло заблокувало в кабіні.

Удар також пошкодив автомобіль «Scania» під керуванням громадянина Туреччини та бензовоз.

Один з автомобілів «DAF» повністю знищено вогнем, також вогнем пошкоджено чотири з шести позашляховиків, які перевозили у автопричепі.

Крім того, автомобіль «Scania», бензовоз «МАН» та позашляховики з іншої вантажівки отримали механічні пошкодження.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження. У межах розслідування поліцейські встановлюють усі обставини інциденту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: пожежіДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень