Водій Volvo, якого піймали з гранатою, не є учасником АТО: деталі ДТП на Відінській

У Рівному

Резонансна ДТП, у яку потрапив п’яний водій, ще й з гранатою в автомобілі, нині розслідують правоохоронці.

Поки експерти вивчають походження гранати, зовні схожої на РГД-5, слідчі готують усю доказову базу для того, аби передати цю справу у суд.

Раніше повідомлялось, що п’яним водієм, що в’їхав у стовп на вулиці Відінській, є колишній учасник бойових дій на Донбасі. Втім, ця інформація не знайшла свого підтвердження,

говорить  речник обласного управління Нацполіції Антон Крук:

На сьогодні це цивільна особа. На місці події патрульні поліцейські у салоні авто виявили корпус і запал від гранати РГД-5.

 

За зовнішніми ознаками чоловік перебував у стані сильного сп’яніння.

 

Вибухонебезпечний предмет вилучили та скерували на проведення експертизи.

 

Він (водій, що скоїв ДТП – авт.) не затримувався. З місця ДТП його забрали медики, адже чоловік скаржився на болі в животі. Втім, після огляду жодних важких тілесних ушкоджень медики не зафіксували.

Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому через незаконне поводження зі зброєю, а також через порушення правил безпеки дорожнього руху.

Походження гранати вивчають криміналісти науково-дослідного центру при МВС, коли точно вони скажуть результати - Антон Крук не знає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень