Водій напідпитку здійснив одразу дві ДТП на Дубенщині

Він збив пішохода, а потім ще двох корів

Автопригода трапилася напередодні у селі Мали Сади.

Поліція встановила, що 36-річний водій «ВАЗ-2104», житель міста Дубно, у селі Малі Сади здійснив наїзд на 28-річну місцеву жительку, котра йшла узбіччям. Очевидці події засвідчили, що водій, не зупиняючись, утік.

Вже за 300 метрів на своєму шляху він збив поза межами проїзної частини ще й двох корів та знову ж таки залишив місце події.

Працівники поліції за кілька годин встановили винуватця подвійної ДТП. Pезультати медичного освідування на стан алкогольного сп’яніння показали 2,25 проміле.

Пошкоджений автомобіль винуватець ДТП залишив у сусідньому селі Кривуха.

Жінку-пішохода госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ. Лікарі діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 135 Кримінального кодексу України – залишення в небезпеці.

Щодо тварин, одна корова загинула інша – травмована.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень