Водій зім'ятого та розірваного авто – в реанімації: моторошна ДТП у Березному (ФОТО/ВІДЕО)

Люди звернули увагу на одну деталь

Червоним обведено двигун, який вилетів із «Volksagen Jetta»

У суботу 10 липня в Березному сталась моторошна автотроща за участю вантажного автомобіля «Daf» та легкового «Volksagen Jetta». 

На фото та відео з місця ДТП ми бачимо, що вантажівка злетіла з дороги, а вщент пом’ята «Jetta» розлетілася на шматки та перетворилася на купу металобрухту.

Водія легковика — 29-річного жителя села Моквин деблокували з автомобіля. Його доставили у реанімацію. 

 

Медики «швидкої» повідомили, що він був без свідомості. Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс  головного мозку, відкритий перелом стегнової кістки зліва, тупа травма грудної клітки. 

 

Його доправили до реанімаційного відділення Березнівської центральної районної лікарні. Яким є його стан на сьогодні – невідомо.

Водій вантажівки — 34-річний костопільчанин не постраждав. Достеменні причини ДТП встановлюють.

Відео опублікували в спільноті Rivne_1283

https://www.instagram.com/p/CRJIea9CWd-/

Коментатори під цим відео звертають увагу на те як «розлетівся» автомобіль «Volksagen Jetta» і зауважують, що це вже досить давня практика на Заході – конструювати автомобілі таким чином, аби під час «лобових зіткнень» максимально убезпечити пасажирів та водія:

chernyak_pasha
Це ж який удар що аж мотор вилетів..

 

rubel_misha70063

@chernyak_pasha система procon-ten audi, призначена для того щоб мотор вилітав з під машини під час лобового зіткнення, а не заходив в салон автомобіля, може комусь буде цікаво...

 

mykhailo_teletyon

@rubel_misha70063 це всі іномарки по такому принципу зроблені, щоб двигун обривався і йшов під машину, але крім жигулів, дев'яток і подібних – там все навпаки

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень