Водій на блокпосту збив двох нацгвардійців, один загинув на місці: другий випадок – у Києві (ФОТО/ВІДЕО)

Момент аварії потрапив на відео

У Києві сталася чергова смертельна ДТП на блокпосту. Водій на великій швидкості збив двох військових і протаранив авто.

Аварія сталася близько опівночі у Святошинському районі поблизу станції метро «Святошин». Внаслідок ДТП один із нацгвардійців загинув на місці, іншого госпіталізували, повідомили в пресслужбі поліції.

- Попередньо правоохоронці встановили, що наїзд скоїв 23-річний водій Volkswagen. Військовослужбовці Національної гвардії України несли службу на блокпосту.

 

Зловмисник скоїв наїзд і потім протаранив ще дві припарковані автівки. В одній з яких перебував військовий територіального центру комплектування.

Внаслідок ДТП 49-річний військовослужбовець загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували. Ще одному постраждалому нацгвардійцю надали допомогу на місці.

Прилад «Драгер» не виявив алкоголю в організмі водія легковика, проте подальші експертизи встановлять, чи перебував він під дією наркотиків.

 

Його затримали.

Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно у столиці на блокпосту автомобіль Lexus збив на смерть 21-річного військовослужбовця Національної гвардії України. За кермом легковика у стані алкогольного сп’яніння перебував суддя Макарівського районного суду Київщини Олексій Тандир.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень