Водії пожежних авто пройшли навчання на Рівненщині

Особливо ретельно навчальний процес сконцентрували на вивченні насосу

Напередодні на території аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Рівненській області пройшли практичні заняття зі слухачами навчального пункту АРЗ ГУ ДСНС, що здобувають професію машиніста насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу.

Перед практичною частиною навчання слухачі навчального пункту досконало вивчили керівні документи, будову, технічну характеристику, види технічного обслуговування пожежних автомобілів та обладнання, яке знаходиться на них.

В ході практичної частини занять педагогічні працівники навчального пункту особливу увагу приділили вивченню майбутніми рятувальниками спецагрегата пожежного автомобіля, а саме пожежного насоса, та практично відпрацювали методику забору води з пожежного гідранту і подачі її з пожежної автоцистерни на умовну пожежу.

В подальшому, під час проходження професійно-технічного навчання, слухачі здобудуть навички забору та подачі різними способами вогнегасних речовин з пожежного автомобіля на гасіння пожеж, після чого складуть іспити та будуть направлені для проходження служби  в пожежно-рятувальні підрозділи.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень