Вода у колодязі може бути небезпечною: Простий спосіб перевірки якості лише за одну хвилину

За допомогою засобу для миття посуду

Багато українців споживають воду з колодязя. Дехто вважає її найкращою водою, яка лише може бути, але фахівці застерігають, що вона часто є небезпечною. У такій воді буває перевищення показників нітратів і для малюків вона може навіть бути небезпечною.

Перевірити якість води можна у лабораторії, але вона недешева. Тим часом досвідчені господині знають дешевший і дієвий спосіб, дізнатися, чи безпечна вода.

Для цього вам знадобиться звичайний засіб, призначений для миття посуду. Наповніть будь-яку місткість водою, а потім додайте невелику кількість засобу для миття посуду. Ложкою збовтайте суміш.

Якщо ви помітили, що піни дуже мало або її взагалі немає, це свідчить про те, що вода надто жорстка. Так буває, якщо у воді містяться зайві солі та лужноземельні метали.

 

У тому ж випадку, якщо з піною все гаразд — хвилюватися не варто.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень