Вночі у Рівному згорів «BMW» (ФОТО/ВІДЕО)

До гасіння пожежі залучили сімох рятувальників

Вночі у Рівному на вулиці Княгині Ольги зайнявся автомобіль марки «BMW Х5». О 03:40 ночі повідомлення про займання авто надійшло до рятувальників. Туди направили два чергових відділення вогнеборців, розповідає представник прес-служби ДСНС у Рівненській області Максим Старенький:

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники побачили, що автомобіль повністю охоплений вогнем. Загрози для інших транспортних засобів та поруч розташованим будівлям не було.

О 04:05 пожежу вдалося локалізувати, а о 04:25 повністю ліквідувати.  Полум'я знищило все авто. 

До ліквідації пожежі залучили сімох рятувальників і три одиниці техніки ДСНС . Пізніше поліція  встановила, що автівка належала  52-річному місцевому жителю. Господар, який разом із сім’єю проживає у будинку, припаркував свій транспортний засіб поблизу. Чоловік працює приватним підприємцем та пояснив поліцейським, що не підозрює нікого, хто міг би бажати йому зла. Вогонь знищив кузов та салон іномарки. Власник оцінює збитки у 300 тисяч гривень.

Відео пожежі виклали користувачі в спільноті Типове Рівне: 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень