У ніч на суботу у Рівному дві сотні людей «блукали» містом

Історію Рівного гостям розповідали активісти із ФРІ

В рамках фестивалю «Art Soul Rivne 2017», який триває нині у МПК «Текстильник», проходили нічні екскурсії містом. Їх анонсували раніше в міському управлінні культури і туризму.

У ніч на 29 квітня визначні місця Рівного побачило дві сотні дітей:

До 200 людей вчора взяли участь у нічній екскурсії містом - центром древньої Волині. Дякую ФРІ за проведення змістовної та цікавої екскурсії. Це всеукраїнський хореографічний фестиваль «Art Soul Rivne 2017», діточки! – підписав фото начальник міського управлінні культури у туризму Тарас Максименко.

Цікаво, що під час презентації «Art Soul Rivne 2017» Максименко обіцяв найбільш зацікавлених завести на екскурсію у підземелля парку імені Шевченка. Така все ж планується на завтра, запевнив Максименко, але буде вона денною. 

Нагадаємо, триденне свято хореографії «Art Soul Rivne 2017» завершиться завтрашнім концертом на Майдані Незалежності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень