Вночі у ДТП на Володимиреччині загинув чоловік

Постраждалий отримав травми, не сумісні з життям

На Володимиреччині у ДТП загинув чоловік. Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталась на автошляху «Київ-Ковель-Ягодин». Внаслідок зіткнення легкового авто з підводою, 54-річний чоловік отримав травми несумісні з життям. Повідомлення до працівників поліції надійшло після опівночі. Про це розповідає прес-офіцер Нацполіції Людмила Белаш.

Неподалік села Полиці 34-річний водій «ВАЗ 21703», житель Володимирця, здійснив наїзд на гужову підводу, яка виїхала з другорядної дороги. Внаслідок ДТП 54-річний чоловік із села Сошники загинув на місці, а погонича, 44-річного жителя села Полиці, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм хребта госпіталізували у Володимирецьку центральну районну лікарню.

Згодом працівники поліції з’ясували, що на гужовій підводі не було світлоповертальних елементів, що могло спричинити зіткнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ДТПАварія
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень