Власник скандальних мастифів не з’являється до суду

Власник скандального розплідника мастифів, що на території колишнього Радіозаводу, Юрій Бойко вже двічі не з’явився на судове засідання

Нагадаємо, в суд на власника розплідника подала Рівненська міська рада. Зокрема, вони вимагають, аби Бойко припинив розводити мастифів в безпосередній близькості до людей та їх житла.

Втім, вже відбулося два засідання, на яких ані самого Юрія Бойка, ані його представників не було. Детальніше розповідає головний спеціаліст юридичного відділу Рівнеради Андрій Мовчун:

Бойко на судове засідання ще ні разу не з’являвся, можливо, на наступне засідання буде його представник. Його ж повідомлено про дату, час та місце судового розгляду двічі і він двічі не з’явився. Кореспонденція була повернута за терміном зберігання.

Юрист допускає, що в разі, якщо підприємець на засідання так і не з’явиться, суд може ухвалити рішення в справі заочно. Зауважимо також, що власник розплідника обіцяв висвітлити свою позицію в ефірі Радіо Трек. Проте так і не прийшов на наше запрошення на інтерв’ю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень