Власниця у сльозах оббігала все м. Рівне і... прийшла в поліцію. Там знайшла ту, яку шукала (ВІДЕО)

Кмітливий пекінес прийшов до поліції й, здається, ночував там на шкіряному дивані 

Напередодні в Рівному під час прогулянки загубився пекінес. Він дійшов із вулиці Генерала Безручка до вулиці Миколи Хвильового, де залишився біля дверей головного управління поліції в Рівненській області.

Правоохоронці прилаштували пса в одному зі службових кабінетів і розмістили в мережі оголошення про пошуки власника.

Кілька годин за вказаним в оголошенні номером ніхто не телефонував, але охочих забрати пса виявилося достатньо. Близько 11-ї години зателефонувала його власниця і за кілька хвилин приїхала в заклад. 

- Радості у Сіми, як і у Людмили Миколаївни, не було меж. Жінка каже, що всю ніч проплакала, а тільки почало світати — вирушила на пошуки. Кожного зустрічного запитувала за чотирилапу: і двірників, і перехожих, і продавців, але все марно. Зайшла пенсіонерка і у ветаптеку, де їй повідомили, що бачили оголошення в Інтернеті і показали пенсіонерці. Власниця одразу впізнала свою Сіму і, не гаючи часу, вирушила за нею. Зігріту, нагодовану та вже «щасливу» собаку передали рівнянці. Вона щиро подякувала поліцейським за порятунок своєї улюблениці, - розповіли у поліції.

Нагадаємо, пес, який прийшов до Головного управління поліції Рівненщини, що на вулиці Хвильового, 2 у Рівному, був з ошийником. А це означало, що він має господарів. 

Поліцейські забрали тварину до себе у приміщення, той оглянув управління і… залишився там, поки поліція шукала його власника.

Про цю історію першою повідомила у Фейсбуці речниця Патрульної поліції області Оксана Юрченко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень