Влада Рівного відмовила городянам у вдосконаленні руху маршруток

Так, мешканці просили поліпшити доїзд з центру міста до мікрорайону Басів Кут

І буквально за декілька днів зібрали 300 необхідних підписів за петицію до влади міста про введення додаткового маршруту. 

Втім, у відповіді на петицію за підписом міського голови Рівного йдеться:

Басів Кут обслуговується такими маршрутами як  №№37, 38, 42, 43, 44, 63, з’єднуючи Басів Кут з іншими мікрорайонами міста, де загалом за день вони виконують понад 500 оборотних рейсів. Басів Кут не є великою промисловою зоною. Для обслуговування жителів Басового Кута вищезазначеного транспорту цілком достатньо.

Нагадаємо, що мешканці Басового Кута скаржилися на те, що водії маршруток №43 та №44, які з'єднують цей район з центром, не дотримуються графіків руху. На ці ж маршрутки нещодавно скаржилися мешканці мікрорайону Золотіїв.

До речі, також відмову від влади отримали громадяни у продовженні руху маршрутки №34 до села Біла Криниця Рівненського району, хоч теж дуже швидко зібрали підписи за відповідну петицію. Але у цьому випадку закон не дозволяє продовжувати міські маршрути за межі населеного пункту.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень