Влада Рівного має знайти вольєри для мастифів Бойка

Якщо собак виселять

Юрій Бойко з собаками на території радіозаводу у 2017 році.

Мастифи Бойка досі перебувають на території радіозаводу у Рівному. Якщо у найближчі терміни підприємець Юрій Бойко не звільнить територію радіозаводу від собак, то це зробить виконавча служба.

За розвитком цієї історії слідкує спеціальна комісія при облдержадміністрації.

До її складу увійшли представники Фонду держмайна, правоохоронці, виконавча служба, арбітражний керуючий та чиновники з ОДА.

Комісія у РОДА. Засідання 5 січня 2018 року.

Що робитимуть із собачим розплідником далі, розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко:

Є рішення, яке розблоковує питання виселення собак із території радіозаводу. Тож згодом виконавча служба попередить власників розплідника про те, що їм належить вивезти собак звідти. На це дається певний термін. Потім ще одне попередження може бути. Якщо після другого попередження собаки залишаться на території, то тоді виконавча служба переходить до етапу примусового виселення. Отут вже місто має забезпечити наявність вольєрів для переселення собак. Така на сьогодні визначена процедура.

Ігор Тимошенко не зазначив, коли почнуть працювати виконавці. Лише додав, що сам Юрій Бойко досі оскаржує деякі рішення судів у вищих інстанціях.

Нагадаємо, корпуси колишнього радіозаводу на вулиці Данила Галицького належать Фонду держмайна України, а земля під ними – місту. Свого часу влада знайшла інвестора для радіозаводу, але він відмовився вкладати гроші у приміщення, в тому числі через розплідник собак.

Мастифи на території радіозаводу. Фото 2017 рік.

У рік собаки власник 400 велетнів-мастифів у Рівному хоче 25 000 000 грн.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень