«Віз і нині там» - купи сміття на в’їзді у Рівне зменшилися, проте не зникли (ФОТО)

Комунальники уже були у Тинному, втім – недопрацювали

Рівняни не полишають проблеми куп сміття на в’їзді до Рівного зі сторони Львова. Ми двічі повідомляли про цей факт. Спочатку рівняни нарікали, що купи сміття понад два тижні лежать на узбіччі дороги. Потому, шляховики працювали на цій ділянці. Утім – сміття хоч і поменшало, проте воно не зникло.


Слухачка Радіо Трек Оксана звернулася у нашу редакцію у вівторок, 4 червня:

Доброго дня. Ви писали за сміття, яке нібито прибрали по вул Дубенській вздовж траси.
Прибрали рівно до вул Іванова від аеропорту. А далі воно так і нагорнуте вздовж дороги. Автомобілі об"їжджають. А це теж створює аварійні ситуації. Вже його роз'їздили по дорозі.

Думку Оксани поділяє й інший наш слухач – Олег:

Тинне. Ніхто нічого не прибрав. Ті купи не просто не естетичні, вони займають крайню смугу траси. Тобто звужують дорогу, а це вже безпека руху.

У вівторок редакція Радіо Трек намагалася зв’язатися з керівником Облавтодору, Володимиром Квачуком. Утім, у приймальні зазначили що він на виїзді, і мобільний номер керівника – не надали. Натомість, пообіцяли допомогти нам сконстатувати з інженером Облавтодору у середу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень