Військовий з Рівного врятував п‘ятьох солдат та бойову техніку

Під час пожежі у Сватовому на Луганщині

Анатолій Городчук з ОК «Захід» на території складів в місті Сватове, коли тут розпочалась масштабна пожежа та вибухи боєприпасів, попередив п’ятьох військовослужбовців іншої військової частини про небезпеку. Разом вони заховалися в укритті для особового складу, яке було обладнане неподалік радіостанції. Невдовзі зв‘язківець з Рівного помітив, що обладнання охоплене полум’ям. Анатолій попри небезпеку з другої спроби повністю загасив вогонь, таким чином врятувавши ввірену йому бойову техніку та майно від знищення. А після отримання наказу евакуював радіостанцію у визначений район. За проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку, командування окремої бригади зв’язку оперативного командування «Захід» зробило подання старшого сержанта Анатолія Городчука до нагородження державною нагородою України — орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Зауважимо, що зв’язківець з Рівного бере участь в антитерористичній операції з травня 2014 року.

Про це повідомляє підполковник Олександр Гайн, Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень