Військовий експерт розповів, чим керуються росіяни при виборі днів ракетних атак по Україні

Складається враження, що нашу країну атакують ракетами з помсти

Професор Празького муніципального університету та військовий експерт Юрій Федоров розповів, що росія не просто так обирає дні ракетних ударів по Україні.  Здебільшого це ті дні, коли на фронті відбуваються певні події на користь ЗСУ.

Перший удар був нібито присвячений вибуху на Кримському мосту. Але це має певне пропагандистське значення, бо складається враження, що такі удари завдають з помсти за ті чи інші дії ЗСУ. Однак це суто пропагандистська версія, бо підготовка удару займає досить тривалий час, кілька днів мінімум, – пояснив Юрій Федоров.

Крім того, він зазначив, що аналітичні служби у Генеральному штабі та у штабі ВПС рф оцінюють збитки від попереднього удару та аналізують, де були допущені помилки й вибирають нові цілі:

Нехай в Україні відновлять, що можуть відновити, а ми потім ударимо ще раз, щоби весь час тримати у напрузі та вражати ті об’єкти, які були відновлені раніше.  

Таким чином кремль намагається змусити народ України тиснути на свій уряд, щоб домогтися капітуляції Києва, але така тактика виявилася для москви провальною.

 Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень