Військові взяли участь в святкуваннях

В основному. військовослужбовці вшановують пам'ять загиблих побратимів

На кладовищі «Нове» відбулася церемонія покладання квітів до могил Героїв Небесної Сотні та справжніх синів української нації, які склали свої голови під час виконання службових  обов’язків у зоні АТО.

На майдані Магдебурзького права військові поклали квіти до пам’ятника «Загиблим за Україну». Під звуки маршу оркестру оперативного командування, у складі святкової колони, усі охочі пройшли головною вулицею міста до пам’ятника кобзарю, щоб взяти участь у спільному молебні за Україну. Спільно з іншими військовими формуваннями військовослужбовці Збройних Сил України долучилися до загальнонаціональної акції заспівай гімн України разом, хвилини мовчання та решти заходів з нагоди 25 річниці Дня незалежності України «З Днем народження, державо!»

В рамках святкової програми в центрі міста стартувала експозиція фотографій героїв АТО із Рівненщини, які загинули на сході України. Присутні змогли не тільки побачити двадцять фото, а й ознайомитися з історією життя та смерті кожного земляка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень