Військові ОК «Захід» вчаться протидіяти тероризму

Заходи проводяться на військових об`єктах та на полігоні

Військовослужбовці оперативного командування «ЗАХІД» у Рівному  вчаться протидіяти тероризму і диверсіям.

В управлінні оперативного командування за сигналом зібрано офіцерів оперативної групи, яка в цілодобовому режимі відслідковує оперативну обстановку в місцях дислокації підпорядкованих військових частин.

Комплекс заходів проводиться на території військових об’єктів, складів озброєння і боєприпасів та військової техніки, розповідає речник ОК «ЗАХІД» Віктор Шубець:

 

 

- Було перевірено алгоритм роботи військовослужбовців при спробі захоплення контрольно-пропускного пункту військової частини, знешкодження умовної групи зловмисників в разі їх проникнення на територію військового містечка. Також заняття відбулися на Рівненському загальновійськовому полігоні, у повній екіпіровці відпрацьовано питання володіння штатною зброєю і військовою технікою; питання блокування та штурму об’єктів,  що знаходяться під охороною; питання прийомів та способів дій у складі підрозділу на блокпосту, дії у населеному пункті під час огляду споруд та автотранспорту.

 

Як зазначив командир підрозділу, який проводив з підлеглими практичні заняття, у більшості особового складу вже є досвід виконання подібних завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

Тренування проводяться в різну пору доби.

Заходи з протидії тероризму і диверсіям на території військових об’єктів проводяться у всіх військових частинах та установах оперативного командування «Захід» та у інших містах України. Такі заходи проходяться відповідно до рішення Президента України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень